Fórum / Board

Ide várjuk a játékkal kapcsolatos megjegyzéseiteket, ötleteiteket, kérdéseitek magyar és angol nyelven.

Write your comments, ideas and questions about the game in English and Hungarian.

4 megjegyzés:

 1. Szia!

  Ma reggel végeztem a 100. pályával. Nagy élmény volt végigtolni, sokszor küszködtem a könnyeimmel, nem a meghatottságtól, hanem mert folyt ki a szemem a helyéről. :)
  Ha megengeded néhány gondolatot megosztanék veled, amik a játék közben fogalmazódtak meg bennem.
  Az egyik kedvenc pályám a szerverterem volt. Az ásványvizes pohártól dobtam egy hátast, nagyon jó kép. A 69. pályán lévő csónakot mikor megláttam, mintha legrosszabb rémálmom jött volna elő, annyira megrijadtam attól a képtől. Az egész a Diffy 1-re vezethető vissza, amikor ugyanez a (vagy nagyon hasonló hozzá) csónak összesen 4 hibát tartalmazott és azt hittem sosem találom meg a 4 hibát. :)
  Tapasztalatok:
  - 9 segítség a plafon. (Nem tudom, hogy direkt van-e, vagy csak úgy maradt, de meglepett, amikor a 10. segítséget nem kaptam meg.)
  - Egy pályán egyszerre max. 1 segítség szerezhető. Ez ugye a rengeteg hibás képeknél fordulhat elő, amikor pl 21 mp-et hozol át és egy 16 hibás pályán a 16 hibát bejelölöd 20 mp-en belül és csak egy segítséget kapsz, viszont a következőhöz kell a 81 mp (amit már negatív számként jelez).
  - A 17. pályán a jelölőszín nagyon beleolvad a környezetbe. Azt nem tudom milyen színnel helyettesíteném (mert az nem írtam le mikor ott jártam), csak azt írtam le, hogy beolvad.

  Mindennel együtt szeretném megköszönni, hogy megalkottad a Diffy 3. részét is, azt a rengeteg munkát amit belefektettél, hogy elkészülhessen.
  Külön nagy élmény volt a zenéket hallgatni. Nagyon ötletes és találó ritmusok és dallamok fogadtak.

  Üdvözlettel és mély tisztelettel:
  Donkó Imre

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Imre!

   A 9 segítség nagyon meglepett, elvileg kellene neki adni a 10. segítséget is, mert nincs korlátozva 9-re. Meglehet, hogy a másodpercek számításánál van ilyen baki, a segítséggel kapcsolatos részt mindenképpen át fogom ezek alapján nézni. Az, hogy egy szín beleolvad a környezetbe, mondjuk úgy, nehezítés. :) Bár igyekeztem olyan színeket választani, hogy eltérjenek a kép alapszínétől, az általad említett pályán egy zöld fenyőfa van, az élénklila színt én jónak gondoltam, de mivel az apró tárgyakat kell jobbára jelölni, előfordulhat, hogy egynémelyiken valóban nem annyira élénken látszik.

   Rendkívül örülök és köszönöm, hogy ilyen részletesen feltártad a játékban szerzett tapasztalataidat és gratulálok ahhoz, hogy mind a 100 pályát végigjátszottad!

   Üdvözlettel,
   Thozoo

   Törlés
 2. Kihagytam egy gondolatot!
  Személy szerint örülnék egy opciónak, ami végigjátszás után lenne elérhető, hogy "quick game"-ként akármelyik pálya tetszés szerint újrajátszható legyen.
  Donkó Imre

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez valóban remek ötlet! Ebben a verzióban viszont már nem lesz megvalósítva. :( Az új játékhoz egy új felhasználónévvel azonban bármikor nekivághatsz. :D

   Thozoo

   Törlés

A megjegyzések előzetes moderáláson esnek át, így késve jelenhetnek meg az oldalon.